Mi a GRAUDA®?

„GARUDA® Training  -  Holistic, Organic, Dynamic”

„Ott kezdődik, ahol a pilates véget ér” (James D’Silva)

Garuda®  a jövő fitness irányzata

Az indiai(hindu) mitológiában a Garuda egy olyan szent madár, amely rendkívüli tulajdonságokkal bírt, olyan hatalommal rendelkezett,amely révén a különböző szituációkhoz szükségesen alakot tudatosan tudott váltani.

 Ezt az elnevezést találóan kölcsönzi ez az egyedülálló módszer is sokszínűségével, flexibilitásával és a mozdulatok precizitásával és folyamatosságával.

Ez az avant gardista koncepció több módszert is ötvöz úgy, mint a Pilates, Joga, Gyrotonic, Tai Chi,  Feldenkrais  és Alexander Technikát, mindezt egy flow(folyamatos mozgás)rendszerbe ültetve.

Garuda® Training több száz intelligens gyakorlata kihívást jelent és kitágítja az edzés eddigi megszokott határait.

A Garuda® módszer eredményei szembeötlőek. Jelentősen növeli az erőt, hajlékonyságot, koordinációs képességet és állóképességet, elősegíti a testi-lelki harmóniát. A cardio-vasculáris rendszerre is igen pozitív hatással van, így az Garuda® Training eredményei hamar láthatóak. Erős, karcsú test, javuló testtartás, letisztult, könnyed mozdulatok és lelki harmónia.

Testünk minden porcikája hatékonyan dolgozik a számtalan gyakorlat során. Az órák célja,hogy kihívást jelentsenek és egyben szórakoztatóak legyenek.

Garuda® Training a 21.századi fitness újraértelmezése,holisztikus, organikus és dinamikus, egy olyan hibrid módszer, amely újrafogalmazza a fitness irányzat felfogását.

A módszer kifejlesztője James D’Silva Goa-ban, Indiában született, mielőtt Londonba költözött volna klasszikus és kortárs táncosként dolgozott. Profi táncosként koreografált és tanított Európa szerte és az USA-ban is.

Karrierje során számos módszert ötvözött jógát, pilatest, erősítést, majd később a Gyrotonic, Thai-chi, Feldenkrais és Alexander technikákat is belevette a repertoárjába, hogy ezeket egyetlen, holisztikus és integrált gyakorlatokat tartalmazó módszerévé fejlessze ki. Filozófiája a légzésre, ritmusra és az áramlásra fókuszál illetve arra, hogy a mozdulatokban megtaláljuk az relaxáció és az áramlás vezérfonalát.

 

Elérhetőség

SANflow Pilates Paris 1118 Budapest, Bozókvár u.3. +36/30-742-5928 sznt.adrienn@gmail.com