Előadás-Férfiagy és amit tudnod kellene róla nőként

2016.03.20 00:00

Szeretettel ajánlom figyelmedbe ezt az előadást, egy Férfitől, amelyet nem érdemes kihagynod

A férfi agy és amit tudnod kellene róla Nőként

… avagy hogyan gondolkodik egy férfi

„Szeretnéd te irányítani az életedet, de nőként megélve? Eleged volt abból, hogy csak futsz a férfiak után és az életed abból áll, hogy kiszolgálj egy férfit, hogy második legyél valaki mögött? Szeretnéd, hogy megbecsüljenek, hogy akarjanak, hogy te légy az első, hogy te légy a királynő? Akkor ehhez értened kell a férfi agy (néha lélek) működését!

Ha megérted hogyan működik egy férfi, mit gondol egy férfi, mi vezérli a férfit, mit akar egy férfi, mi értékes egy férfinek, miért dönt így, vagy úgy egy férfi, mindent tudni fogsz előre és kezedben tarthatod az életed. 

Nem! Ez nem a játszmákról és alakoskodásról vagy a manipulációkról szól. A ’Titkos tanácsok nőknek’ arról szól, hogy egyenrangú légy, hogy értékes légy, hogy megbecsült légy, hogy vonzó és csábító légy anélkül, hogy harcolnod kellene ezekért az érzésekért és mindketten boldogan élhessetek, míg meg nem haltok. 

Tanácsok nőknek, hogy ismerd a nőiesség lényegét a férfi szemszögéből és ismerd a leghatékonyabb utat egy férfi gondolkodásán át a szívéig. Tudd, hogy mit kell tenned, hogy rád találjon "A" férfi vagy mit tégy, ha elhidegül tőled, megcsal vagy megértsd az okát, ha elhagy, hogy ez soha többé ne következhessen be az életedben.
Ezen az előadáson azt akarom megmutatni, hogy nem kell többet tenned, nem kell még valamit pluszban beletenned nőként abba, hogy a kegyúr otthon még jobban körbe legyen nyalva és talán így néha leereszkedve hozzád kegyet gyakoroljon. FRÁSZT! Ettől akarlak megmenteni és meg akarom mutatni, hogy éppen hogy a kevesebből miként tudsz sokkal többet kihozni. Nézd… Eddig is törekedtél arra, hogy harmóniába kerülj a férfiakkal. Én abban tudok neked segíteni, hogy megmutassam, mibe tedd ezt a törekvést és mibe ne.

Meg kell értened, hogy mit is akar a férfi. Ha ezt megkapja, akkor boldog és te is megkapsz mindent. Ha nem… Bár legtöbben azt hiszik, hogy megadtak mindent, az előadáson mindig kiderül, hogy a nők 99.5%-a nem tudja mit akar egy férfi. Szóval, ha nem… akkor marad minden úgy, ahogy most van.

A férfi lélekhez a férfi gondolkodáson keresztül vezet az út

Ezekre a kérdésekre egyetlen spirituális tanfolyamon és egyetlen női lapban sem kapsz válaszokat. Itt két óra alatt megváltoztatom a világodat. Több száz női oldalt olvastam el és azt kell mondjam, a férfi társaimnak igaza van abban, hogy mindkettőtöknek jobb, ha nem ott keresed a megoldást. Lehet, hogy nem fog tetszeni, mert te szeretnél egy rózsaszín felhőkből érkező herceget alászállni csak azért, mert te annyira nagyon nő vagy – csak hát valamiért évek óta nem jön. Tudod miért? Mert ilyen nincs. A férfit a nő hozza létre, amihez ha akarod, megadom a kulcsot.

Tudom… Neked már eleged van a férfi megmondókból. Hidd el, valószínűleg még egyel sem találkoztál, aki tudta is volna mi mozgatja őt. Haragudhatsz rájuk, de ettől nem változik a világ. Haragudhatsz a télre a hó miatt, a nyárra a meleg miatt. Havazni fog és meleg lesz és emiatt sem a tél, sem a nyár nem fogja magát rosszul érezni.

Meg akarod változtatni az életedet?

Akkor segítek abban, hogy azt a részed változtasd meg, amit tényleg kell és ne olyanba tegyél munkát, amibe nem érdemes.” (https://titkostanacsoknoknek.hu/

 

Előadó: Dora Gyula (https://hozdelakoved.com/rolunk/)

időpont: 2016.április 9. szombat 18h-21h

Az előadás korlátozott létszámú (kb. 20 fő), előzetes bejelentkezést igényel, amelyet kérlek nálam - Szántó Adrienn (SANflow Pilates vezetője - Spirit Jógastudió) telefonon vagy e-mailen tedd meg, legkésőbb április 8-ig. (Amennyiben nem érnél el rögtön, mert épp dolgozom, vissza foglak hívni!)

Jelentkezési sorrendben történik a foglalás, így ha nem szeretnél róla lemaradni, ajánlott mihamarabb bejelentkezni rá.

jelentkezés: 06/30-742-5928, sznt.adrienn@gmail.com

helyszín: SPIRIT Jóga Stúdió Csoportos Nagyterem, 1118 Budaörsi út 5.,https://www.joga-buda.hu/

belépő: 3000,- Ft/fő

Minden előadáson résztvevő 15% kedvezményt kap az első általa választott (Pilates, TRX, SANflow mix)személyi edzés árából. Erre időpontot az előadást követően személyesen a helyszínen vagy az előadás után egy hétig (2016.április 16.-ig) telefonon is van lehetőség velem egyeztetni.

Szántó Adrienn:06/30-742-5928

https://www.sanflow-pilates-paris.hu/

 

Elérhetőség

SANflow Pilates Paris 1118 Budapest, Bozókvár u.3. +36/30-742-5928 sznt.adrienn@gmail.com