Szántó Adrienn 

Stott Pilates® személyi edző

Garuda® Trainer

TRX® edző, TRX RIP® Trainer

 

Bár eredeti végzettségem közgazdász, de a sport mindig is életem része volt az RSG, hip-hop, jazz balett után a versenytáncnál kötöttem ki, amelyet 5 éven át versenyszerűen műveltem. Majd a tánccipőt edzőcipőre váltottam és a hobbiból hivatás lett.


Közel 23 év szakmai tapasztalattal rendelkezem.


Kezdetben a fitness termek világában csoportos óraadóként igyekeztem az embereket az egészséges életmód útjára terelni, majd egyre inkább érzékeltem,hogy a minél pontosabb és hatékonyabb edzéshez a kiscsoportos létszám, illetve a személyi edzés elengedhetetlen, ilyen keretek közt lehet egy olyan maximális figyelmet szentelni a vendégre, amit nyújtani szeretnék. Így 2007-től már a személyi edzés tette ki a hivatásom java részét, amely arány azóta sem változott.


Több mestertanárral (mint Mélykúti Krisztián, Bokor Zsuzsa, James D’Silva) volt szerencsém együtt dolgozni éveken keresztül, akik szakmai tudásukkal és hozzáállásukkal rendkívüli módon motiváltak és inspiráltak a szakmai fejlődésemben.


2013.év végén tértem vissza Párizsból, ahol 2 évig éltem és franciául oktattam pilates és fitness teremben is.

Itt találkoztam először a GARUDA® módszerrel, ami annyira magával ragadott, hogy elhatároztam, hogy elsajátítom azt, annak kifejlesztőjétől Madonna, Gwyneth Paltrow és Trudie Styler személyi edzőjétől James D’Silva-tól, így Londonba utaztam,hogy személyesen is találkozhassam vele és elmélyülhessek ennek a fantasztikus ’világnak’ a rejtelmeibe. Személyisége és módszerének új horizontjai lenyűgőztek, így ezt követően a Garuda® módszert is elkezdtem oktatni a párizsi Garuda stúdióban.

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy Párizsban ennyi emberrel megismerkedhettem, hiszen vendégköröm szerteágazó volt, Hollywood-i filmekben is szereplő francia színésznőktől kezdve, híres manökenek, énekesek és üzletemberekkel foglalkozhattam. A stúdió várólistás oktatójává váltam, ami büszkeséggel és boldogsággal töltött el.

Ez az új tapasztalat és tudás jelentősen meghatározta az ezt követő szakmai pályafutásomat, mivel egy olyan erős inspirációt adott és tágította szemléletmódomat, hogy ennek segítségével egyedi edzésmódszer forrott ki bennem. Egy új szemléletmóddal gazdagodtam, amely lehetőséget nyújtott és még több kreativitásra motivált annak érdekében, hogy a különböző módszereket ötvözhessem a személyi edzéseim során és hogy ezt az újfajta felfogást más oktató kollégákkal is megismertessem.
 

Miután Magyarországról elsőként és egyedüliként tanultam meg a Garuda®-t, így egy hatalmas vágyam azt megismertetni sokakkal, hogy mások is megtapasztalhassák rendkívüli hatékonyságát és holisztikusságát.
Specialitásom olyan egyedi, a különböző módszereket ötvöző oktatási módszer, amely által az edzések kreatívak, hatékonyak, preventívek és globálissá válnak az egyén szintjén.

 2021 novemberében hosszú rögös út után megszületett várva várt kisfiam. Ebben az új szerepben magamon is tapasztalhattam a várandósság alatti speciális mozgás jótékony hatását és szükségességét. Majd a megváltozott testem, izmaim, mobilitásom császármetszést követő újboli felépítését, újratanulását, amely kizárólag szép lassú, testünk és magunk felé is empatikus hozzáállású munkát igényel. 

Szenvedélyem a hivatásom, az emberek testi-lelki jólléte és motivációja és vallom, hogy a tanulás egy életen át tart, így a folyamatos fejlődés híve vagyok.

Elérhetőség

SANflow Pilates Paris 1118 Budapest, Bozókvár u.3. +36/30-742-5928 sznt.adrienn@gmail.com