Hogy ki is vagyok én?

Egy az emberi kapcsolatokat, egymás iránti tiszteletet,előzékenységet és a másikra való figyelmet rendkívül fontosnak tartó ember, személyi edzői bőrbe bújtatva. Akinek a hivatása a hobbija.

Aki figyel rád; aki, ha el vagy keseredve lelkesít; aki támogat és segít elérni céljaidat. A célom, a Te célod, amihez igyekszem hozzásegíteni Téged. Ehhez adom a közel 23 éves szakmai tudásomat, emberszeretetemet, törődésemet és teljes figyelmemet.

Szakterületem felöleli a rehabilitáció utáni időszaktól kezdve a sportolási célokig a spektrum teljes intervallumát.

Az a számos módszer, amelyet eddigi szakmai pályafutásom alatt volt szerencsém idehaza és külföldön (Párizs, London) tanulni és alkalmazni, segíti, hogy globális szemszögből ezeket ötvözve vezethessem a személyi edzéseket.

Miután életem során több egészségügyi kihívásba (egyebek közt: ételallergiák, IR, pajzsmirigy alulműködés, reflux,rekeszsérv és esésből fakadó nyaki probléma) is belefutottam, így tudom jól, saját tapasztalatból, hogy milyen az, amikor bizonyos korlátok akadályt jelentenek néha az elhatározásban és fizikai teljesítményben. Ugyanakkor kitartással és türelemmel és megfelelően alkalmazott célzott gyakorlatokkal ezeket felülírhatjuk, amiben szintén segítséget szeretnék adni a vendégeimnek.

Fő profilom:

Stott Pilates® személyi edző

Garuda® Trainer

TRX® edző, TRX RIP® Trainer,

Funkcionális tréner, Fitness edző

 

"Amikor valami elindul a megvalósulás felé, szüntelenül akadályokba ütközik. Száz 'nem megy' után érkezik el a pillanat, amikor egyszer csak: 'megy!' Rengeteg csőd, kétségbeesés és 'ebből nem lesz semmi!' útján érkezünk el a beteljesüléshez. Ezeknek a legyőzése csakis hittel lehetséges. Hit az, amikor a padlón heverő bokszoló, akire éppen számolnak, tudja, hogy ő ezt a meccset végül megnyeri. A hit a gondolatnál ezerszer erősebb. A külvilág negatív visszajelzései, a hatalmas bukások sem kezdhetik ki, mert bizonyos benne, hogy amiben hisz, az már valahol megvan, csak még nincs itt. A hit: a lélek magjába rejtett jövendő tudása." (Müller Péter)

 

Mi a SANflow Pilates?

 

A Stott Pilates®, a Garuda® és a funkcionális tréninget speciálisan ötvöző edzésmódszert takar az elnevezés, melyben a SAN a vezetéknévből ered(Szántó), míg a Flow a mozdulatok folyamatosságára és egymásra építettségére utal.

 

1999 óta, mióta megkezdtem edzői pályámat folyamatosan új és újabb hatások és tapasztalatok értek, és egyre inkább kikristályosodott bennem, hogy a testet globálisan a leghatékonyabb edzeni.

Ezért személyi edzéseim alatt e hármas egységnek a segítségével igyekszem a vendégeimből a maximumot kihozni, a fókuszt pedig az egyéni adottságai és igény szerint helyezve.

 

A fukcionális tréning elemei segítenek a testet a hétköznapok kihívásaira felkészíteni és megerősíteni, a sajáttestsúlyos gyakorlatok segítségével és a hétköznapokból vett mozdulatok leképezésével.

 

A Stott Pilates® egyedi módszere és alapelvei nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az edzések preventíven valósulhassanak meg.

 

A Garuda®-’amely ott kezdődik, ahol a pilates véget ér’- pedig a mozdulatok és a fasciális nyújtás egy zseniális és kivételes szintje, egy teljesen új koncepció, amely forradalmasítja a tág értelembe vett ’fitness’ irányzatot.

Elérhetőség

SANflow Pilates Paris 1118 Budapest, Bozókvár u.3. +36/30-742-5928 sznt.adrienn@gmail.com