Mi a SANflow Pilates?

A Stott Pilates®, a Garuda® és a funkcionális tréninget és minden olyan tudást, amit a hosszú évek során megtanultam és alkalmaztam, azokat speciálisan ötvöző edzésmódszert takar az elnevezés, melyben a SAN a vezetéknévből ered(Szántó), míg a Flow a mozdulatok folyamatosságára és egymásra építettségére utal.

1999 óta, mióta megkezdtem edzői pályámat folyamatosan új és újabb hatások és tapasztalatok értek, és egyre inkább kikristályosodott bennem, hogy a testet globálisan a leghatékonyabb edzeni.

Ezért személyi edzéseim alatt e hármas egységnek a segítségével igyekszem a vendégeimből a maximumot kihozni, a fókuszt pedig az egyén adottságai és igénye szerint helyezve.

A funkcionális tréning elemei segítenek a testet a hétköznapok kihívásaira felkészíteni és megerősíteni, a sajáttestsúlyos gyakorlatok segítségével és a hétköznapokból vett mozdulatok leképezésével.

A Stott Pilates® egyedi módszere és alapelvei nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy az edzések preventíven valósulhassanak meg.

A Garuda®-'amely ott kezdődik, ahol a pilates véget ér'- pedig a mozdulatok és a fasciális nyújtás egy zseniális és kivételes szintje, egy teljesen új koncepció, amely forradalmasítja a tág értelembe vett 'fitness' irányzatot.

És a polc legfelső fokán pedig a ciklusszinkron edzés áll, amely a nők saját egyéni ciklusuk különböző fázisainak eltérő igényeihez igazodik. Ez pedig már egy holisztikus életmódot jelent..

Szolgáltatások

Stott pilates® személyi edzés (gépeken,talajon, kiseszközökkel)


A Stott pilates személyi edzés hatékony és személyre szabott módszer, amellyel a teljes testet preventív módon tudjuk megdolgoztatni.


Mindig az adott vendég fizikai problémáját(ha van), a testtartásbeli esetleges hibákat és az aznapi adott jelenléti állapotot is figyelembe véve alakítom ki a célzott gyakorlatokat tartalmazó személyi edzés menetét és szépen építkezünk tovább, hogy a fejlődés/gyógyulás útjára léphessünk.

Leginkább ötvözni szeretem a különböző módszereket, mivel így éri el az adott edzés a hosszútávú és leginkább preventív hatékonyságát, ha globális szempontok alapján dolgozunk.

 

TRX személyi edzés


A TRX® személyi edzés egy hatékony és sokoldalú edzésforma, mely segít fokozni az erőnlétet, állóképességet. Szintén fontosnak tartom, hogy személyre szabott funkcionális, saját testsúlyos edzést kapjon a vendég.

Ciklusszinkron edzés


Ez a fajta edzés kifejezetten nőknek szól és rendkívüli tudatossággal felépített tréning, minden nőnek az adott ciklusához igazítottan.

Teljesen másra van szüksége a női szervezetnek a ciklusunk különböző fázisaiban, mind tápanyag, vitamin és ásványi anyag igény, mind alvás és edzés tekintetében is!

A különböző hormonális egyensúlytalanságok hatására a szervezet működésében eltérések alakulhatnak ki, amely a menstruációs ciklusra is komoly hatást gyakorolhat. Ahhoz, hogy visszataláljunk a ciklus egészséges ritmusához elengedhetetlen,hogy ezeket a hormonális eltéréseket felismerjük és a megfelelő módon, a saját ciklusunkkal szinkronban támogassuk meg a szervezetünk működését.

 Ez azt jelenti, hogy ez a fajta együttűködés tartalmaz egy ciklusmonitorozást is, amely során egy megtanított ciklusnapló vezetést követően, azt együtt elemezzük. Ciklusszinkron oktatóként egyénre szóló életmódbeli ajánlásokat adok. Ehhez PDF és kiegészítő anyagok is járnak.

Rengeteg információ kinyerhető a ciklusnaplóból, a különféle hormonális problémákat is beleértve. Segít a petesejt minőségének javulásában is, ami egy fontos szempont a babatervezőknek. Majd ezt követően mindig az adott ciklushoz igazítottan állítom össze az edzések tartalmát.

Ez egy jelenleg kuriózumnak számító szolgáltatás Magyarországon.

Mi a ciklusszinkron?

Olvass tovább róla...


Készítsd el weboldaladat ingyen!